Podolski cikmasi

Yorum Yaz
Podolski an meselesi !



Galatasaray transferde Forlan defterini kapatırken, Podolski için kulübü Köln ile kıyasıya pazarlığa girişti.

Sarı kırmızılı kulübün transfer çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. Köln'ün golcüsü Lukas Podolski ile kesin anlaşma sağlayan Sarı kırmızılılar, oyuncunun kulübü Köln'ü de pazarlık masasına oturtmayı başardı. Galatasaray'ın Podolski için yaptığı teklife ilk aşamada "kesinlikle oyuncumuz satılık değil" cevabını veren Alman kulübü, Podolski'nin "Ben Galatasaray'da futbol oynamak istiyorum" şeklindeki çıkışı karşısında geri adım atmak zorunda kaldı. Galatasaray, Podolski'nin bonservisi için 7 milyon Euro önerirken, Köln kurmayları 12 milyon Euro'dan pazarlığı başlattı. Sarı kırmızılı kulüpten sızan haberlere göre bu pazarlığın hafta sonuna doğru olumlu sonuçlanması ve Podolski'nin transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Bu arada Galatasaray'ın transfer girişimlerinde bulunduğu Diego Forlan ise İnter'den gelen sonrasında rotayı İtalya'ya çevirerek, Sarı-kırmızılı kulübün teklifini geri plana attığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi'nin büyük bir bölümünün yaşı nedeniyle karşı çıktığı bu transfer gerçekleşmeyince, Podolski için ödenecek bonservis ücretinde sıkıntı yaşanmayacağı ileri sürüldü.

PODOLSKİ BORSAYA BİLDİRİLDİ

Galatasaray, Lucas Podolski ve kulübü Köln ile resmi görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Sarı-kırmızılı ekipten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Profesyonel Futbolcu Lukas Podolski ve Kulübü FC Köln ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir." 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

* Yaptığınız yorumun tamamı büyük harf olmamasına özen gösteriniz
* Yorumlarınız da argo içeren kelimeler kullanmayınız
* Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız
* Konu dışında iletmek istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın
* Yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum