Guzel Kapak Anlayana

Yorum Yaz
Galatasarayimin fenere yaptigi kapak.. herseyi analtiyor aslinda

Resmi sitede haberin detayi :

Galatasaray Dergisi 103. Sayısı Bayilerde

Galatasaray Dergisi'nin yeni sezonunun ilk sayısı, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın 2011-12 sezonu başında açtığı beyaz sayfanın ruhuna uygun olarak sade Beyaz kapakla çıkıyor.

Logosu, tasarımı ve içeriği itibariyle yepyeni yüzüyle Galatasaraylılarla buluşacak dergimizin 103. sayısı, 164 sayfalık içeriğiyle İstanbul'daki bayiilerde yerini aldı. Türkiye'nin en çok satan aylık spor yayını olan dergimiz, 4 Ağustos Perşembe gününden itibaren diğer şehirlerimizde satışa sunulacak.

Galatasaray Dergisi’nin Ağustos sayısında, futbol takımımızın 2011-2012 sezonu öncesi Avusturya ve Almanya’da gerçekleştirdiği hazırlık kampından tüm ayrıntılar ve muhteşem fotoğraflar yer alıyor. Yeni teknik direktörümüz Fatih Terim, yardımcıları Ümit Davala, Hasan Şaş ve Claudio Taffarel ile futbolcularımızın kampta yaşadığı en özel anlar, Galatasaray Dergisi’nde.

10 adet Galatasaray forması ve Aral Ticaret’ten bir adet bilgisayar oyunununhediye edileceği Galatasaray bulmacalarının da yer verildiği Galatasaray Dergisi'nin 103. sayı içeriğinde yer alan konuların bir kısmı şöyle:

Coşkun Özarı
O, kendisini telefonla arayıp geçmiş bir andaki şahitliğine başvurduğumuzda dahi, önce uzun uzun anlatır, biz teşekkürlerimizi sunduktan sonra “Ne demek evlat, biz Galatasaray için varız” derdi bizlere. Aramızdan ayrılan ve bizleri derin üzüntüye boğan Hocaların Hocası Coşkun Özarı’nın Galatasaray ile dolu yaşamına bir bakış, Galatasaray Dergisi'nde…

Transferler
Futbol, basketbol ve voleybolda 2011-2012 sezonu öncesi yaptığımız tüm transferleri tek bir konu başlığı altında topladık ve mercek altına aldık. Yeni Galatasaray’da kimler var? Yeni isimler Galatasaray’a ne katacaklar? Tüm transferlerimiz, detaylı incelemeleri bu sayımızda bulacaksınız.

Ceyhun Gülselam
Futbol takımımıza transfer sezonunun ilk haftalarında katılan milli oyuncu Ceyhun Gülselam, hakkında bilinmeyenleri, transferiyle birlikte hissettiklerini ve Galatasaray’daki hedeflerini anlattı.

Euroleague
Basketbolun Avrupa’daki en önemli organizasyonu hangi merhalelerden geçti ve bu noktaya geldi. Bu sezon Galatasaray’ı neler bekliyor olacak, ilk rakibimiz PAOK ve son olarak kadınlarda Avrupa Ligi grubumuz ve rakiplerimiz üzerine detaylar sizlerle.

Şampiyonluklarımız
Galatasaray’da 2010-2011 sezonunun son iki şampiyonluğu, Tekerlekli Sandalye Basketbol ve Sutopu takımlarımızdan. İki takımımızın büyük engellemelerle karşılaşıp her birine sahada cevap verdiği destansı hikâyelerini okumaya hazırlanın.

Mehmet Cibara ile Voleybol
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara, Yutiçi Kargo ile birleşen erkek voleybol takımımıza dair merak edilen tüm konulara açıklık getirdi.

Beyoğlu’nun Sultanı Galatasaray
Galatasaray neresi, neler barındırıyor, hiç merak ettiniz mi? Beyoğlu’nun kalbinden sesleniyoruz; kültür, tarih ve sanat iç içe…

Simge Fıstıkoğlu
Erkeklerin fethedilemez kalesi futbol da düşmek üzere! Kadınların penceresi bize neler gösteriyor? Habertürk TV’de “1 Gün” programını sunan Simge Fıstıkoğlu konuğumuz.

2x45’likler
The Beatles, Oasis, Paul Weller, Robbie Williams, Mogwai… Bunlar, dünyanın belki de en güçlü iki aygıtı futbol ve müziği iliştiren, albüm kapaklarında futbol temasını kullanan müzisyen ve topluluklardan yalnızca bazıları. Konumuz, futbol etkileşimli müzik albümleri…

Serdar Eder
Yeni dönemle birlikte işbaşı yapan Sicil Kurulu’muzu çok zor bir görev bekliyor. Üyeliklerle ilgili kısa sürede kapsamlı bir çalışma yürütmeye hazırlanan kurulumuzun başkanı Serdar Eder ile hem projelerini hem de tabii Galatasaray’ı konuştuk.

Muhammet Maviş
O bir dünya şampiyonu… Dünya Liselerarası Atletizm Şampiyonası’nın cirit atma dalında zafere ulaşan Muhammet Maviş’in hedefleri büyük. Yeteneği de öyle. Muhammet’i önce kendisine, ardından Galatasaray Atletizm Şubesi İdari Menajeri Hasan Özbakır’a sorduk…

Sarı Kırmızı Nefes: Kürek
Temmuz ayı başında düzenlenen Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası’nda Hafif Kilo kategorilerinde şampiyonluğa ulaşan kürekçilerimizin uluslar arası yarışlar öncesi hedefleri ve Türkiye’de geride kalan sezonun değerlendirmesi, 103. sayımızda.

Liverpool’dan Mesaj Var
John Prince, yaşamının merkezine Liverpool’u koyan bir İngiliz. Onun dünyasından Liverpool’a göz atıyoruz. 3 – 0 biten zaferimiz sonrası keyifli bir yolculuğa uzanıyoruz.

Tarihten Sayfalar
Nostalji güzeldir. Hele ki Galatasaray gibi bir tarihiniz varsa. Eski gazete kupürleriyle, zaten hiç akıllardan çıkmayan anılarımızı yâd ediyoruz.

100. Yılında İlk Avrupa Turnemiz
Her futbol sezonunun bitiminin ardından transferler yapılıyor, takvimler ayarlanıyor ve takımımız Avrupa yollarına düşüyor iyi bir sezon hazırlığı için. Bu turların ilkinin üzerinden ise tam bir asır geçti. İlk Avrupa turumuza nasıl karar verildi, hangi şehre gidildi ve kiminle oynadık? Tüm bu soruların cevaplarını bu bölümümüzde bulacak ve tarihte yolculuk edeceksiniz.

Müzeden
Galatasaray’ın başarılarına ve tarihine ışık tutan eserler artık her sayımızda okurlarımızla buluşuyor.

Fotoğraflarla Geçen Ay
Galatasaray Dergisi’nin bu yepyeni köşesi, aynı zamanda en sevilen köşelerinden biri olmaya aday. Son çıkan dergimizden bu yana geçen iki aylık periyottan en özel kareler, Fotoğraflarla Geçen Ay bölümümüzde…

Haberler
Geçtiğimiz ay sarı kırmızıya dair olanlar…

Yakın Plan
Arşivlik fotoğraflarla günümüzden ve tarihimizden görsel anlar.

Dünyadan Futbol
River Plate’in küme düşmesi, Camp Nou’da evlilik, Usain Bolt Rooney’nin formasına talip, en eski futbol kuralları kitabı ve en pahalı futbol resminin açık artırmayla satılması konularıyla ve2010 Güney Afrika Dünya Kupası’ndan ödüllü bir fotoğraf karesiyle karşınızdayız.

NBA'e Bakış
Lokavt ne anlam taşıyor, bundan sonra neler olabilir ve Enes Kanter’in NBA’e adım atmasıyla tekrar akıllara düşen özgürlük savaşına değiniyoruz bu bölümümüzde…

Kültür & Sanat
Kültür ve sanat bölümümüzde bu ay, müzik tarihine önemli etkiler bırakan bir aşk hikâyesi ile bir futbol filmi ve son yıllarda gelişen Türk Futbol Edebiyatı’nın yeni bir ürününün tanıtımları yer alıyor.

Okur Mektupları
Sizlerden gelen öneriler, tavsiyeler, sorular…

Benim 11’im
Yeni sezonla birlikte başlattığımız bir diğer yeni köşemizin ilk konuğu Kanat Atkaya. İşte Kanat Atkaya’nın Galatasaray ve dünyadan en iyi 11’leri…

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

* Yaptığınız yorumun tamamı büyük harf olmamasına özen gösteriniz
* Yorumlarınız da argo içeren kelimeler kullanmayınız
* Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız
* Konu dışında iletmek istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın
* Yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum