Hadise hakkında $ok idda..!

Yorum Yaz
Hadise hakkında $ok idda..!


Çıktığı konserlerinden milyon dolarlar kazanan Hadiseyle ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.
Son dönemlerde Erol Köse ile yaşadığı polemikle gündemde bir hayli yer alan şarkı sözlericı Hadise bu yazın en çok kazanan sanatçısı oldu.

Ünlü popçu Hadise yıllardır albümler çıkartıyor ve konserden konsere koşuyor... Çıktığı konserlerinden milyon dolarlar kazanan Hadise'nin vergi listesinde isminin olmaması dikkatleri bir anda Hadise'nin üzerine çekti. Yapılan araştırmaya göre Hadise'nin konserlerinde milyon dolarlar kazandığı ancak açıklanan vergi listelerinde hiç isminin yer almadığı görüldü.


TÜRKİYE'DE ÇALIŞIYOR VERGİSİNİ BELÇİKA'DA ÖDÜYOR!

Hadise'nin Türkiye'de vergi ödememesinin nedeni ise Belçika vatandaşı olması. İddialara göre HadiseTürkiye'de Belçika Vatandaşı olarak yaşıyor böylelikle vergilerini Türkiye'de ödemiyor... Türkiye'de çalışıp vergilerini Belçika'da ödeyen Hadise Belçika'da konserden konsere koşmadığı için de normal birBelçika vatandaşının ödediği kadarını ödüyor. Yani Hadise'nin kazandığı paralar hiç kesintiye uğramadan cebine kalıyor.

2011 yılının Mayıs ve eylül aylarında hangi sanatçı ne kadar kazanacak?

En çok kazanan sanatçılar arasında; 6 milyon 400 bin lira ile Hadise birinci olurken 5 milyon 40 bin lira ileFunda Arar ikinci sırada yer aldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

* Yaptığınız yorumun tamamı büyük harf olmamasına özen gösteriniz
* Yorumlarınız da argo içeren kelimeler kullanmayınız
* Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız
* Konu dışında iletmek istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın
* Yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum