Kaşık bükme hilesi

Yorum Yaz


Bunu sihirbazlar hep yaparlar acunun yetenek sizsinin pograminda aref'de yapmisti hatirliycaksiniz izleyenler varsa bende buna merak saldim arastirdim nasil yaptiklarini ve ogrendim sizler icin paylasiyorum


Nasıl Yapılır?
İlk önce istediğiniz bir kaşığı alın bir masaya koyun.İstedğiniz sertlikde olabilir.Şimdi resimde gördüğünüz gibi kırmızı renkli bir çizgi var kaşığın üstünde bu çizginin tepe noktasını bulun.Yani demek istediğim kaşığın sapının en tümsek noktasını bulun.Ve resimdeki mavi nokta bu tepe noktasını belirttim.Sizler göz kararı bulabilirsiniz.Şimdi ;

1 ) Baş parmağınızı bu tepe noktasına ( mavi nokta ) buraya koyun.

2) İşaret parmağınızı bu tepe noktasının (mavi noktanın) arkasına koyun.Tam arkakasına gelecek şekilde olmalı.

3) Olabildiğince kuvvetli bastırın.Başparmak ve işaret parmağınızla ikisindede güç kullanın

4) Kaşığın başında sarı halkanın olduğu kısma bakın ve bastırma sonucu orda bir koyuluk hissedeceksiniz.Metal kaşık rengi koyulaşacak çok azda olsa farkedeceksiniziniz.

5) Renkde koyulaşma olunca başparmağınızdaki kuvveti sıfıra indirin ve işaret parmağınızla bastırmaya çalışın ama bu nokta çok önemli !!.3. madde de Başparmak ve işaret parmağınızla ikisindede güç kullanın dedim.İşte başparmağınızdaki gücü kullanmayacaksınız bu evrede sadece işaret parmağınızla güç kullanacaksınız.ama başparğınızıda kaşıkdan çekmiyeceksiniz.Peki bu nasıl olacak ? Sadece beyninizde düşünün bütün gücü işaret parmağınıza verdiğinizi düşünün.İlk denemelerde zorlanacaksınız ama başaracaksınız.

6 ) Sadece işaret parmağınıza verdğiniz güç ile resimde gördüğünüz gibi yeşil olan halkanın orda koyulaşma olacak.Bu demek oluyorki kaşığın temel noktalarının direnişlerini düşürdünüz.

7) Son olarak baş ve işaret parmağınızla olabildğince gücünüzü son olarak aynı noktaya kullanın ve Sarı halkadaki koyulaşma kaybolup kaşık bükülecektir.Birazdaha uzatırsanız kırılacaktır.

Tavsiyeler : İlk başta ince kaşıklarda deneğin.Dikkatinizi dağıtacak ortamda bulunmayın.Renk koyulaşmalarını dikkatlice bakın.Kaşığın içi size doğru baksın ve yan tutatrak işlem yapın.

NOT: Çok fazla zorlarsanız,kaşık kırılacaktır

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

* Yaptığınız yorumun tamamı büyük harf olmamasına özen gösteriniz
* Yorumlarınız da argo içeren kelimeler kullanmayınız
* Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız
* Konu dışında iletmek istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın
* Yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum