Galatasaray Spor Kulübü'nden Kamuoyuna Duyuru

Yorum Yaz



Galatasaray Spor Kulübü'nden Kamuoyuna Duyuru

Çeşitli yayın organlarında Galatasaray Spor Kulübü'nden istenen bazı belgelerin bulunamadığı ve bu sebeble emniyet görevlilerine temin edilemediği yönünde asılsız haberler yer almaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü yetkilileri dün de ifade edildiği gibi, emniyet güçleri ve yargı mensuplarıyla tam bir işbirliği içerisindedir. Dün istenen belgelere ek olarak, bugün bazı başka belgeler de talep edilmiştir. Söz konusu taleple ilgili Galatasaray Spor Kulübü, her türlü özeni göstererek elde olan Türkçe ve yabancı dildeki tüm belgeleri tasnif etmekte ve yabancı dilde olanları yeminli tercümanlar vasıtasıyla tercüme ettirmektedir.

Emniyet güçleri ve sayın Savcılığın iş yükünü azaltmak maksadıyla ve yargıya olan saygının bir gereği olarak belgeler yabancı dildeki orjinalllerinin yanı sıra Türkçe tercümeleriyle sunulacaktır.

Bu itibarla, Galatasaray Spor Kulübü'nün talep edilen belgelerdeki eksiklikten dolayı bir gecikmesi veya noksanlığı bulunmamaktadır.

Yürütülen bu süreçte basın ve yayın organlarının kulübümüzü itham edebilecek nitelikte yaptığı yayınlara bir son vermesi ve hukuka tam olarak uygun hareket eden ve hatta benimsemiş olduğu etik değerler gereği mecbur olmamasına rağmen her türlü belge ve bilgiyi paylaşan Kulübümüze saygı göstermeleri önemle rica olunur.

Galatasaray Spor Kulübü

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

* Yaptığınız yorumun tamamı büyük harf olmamasına özen gösteriniz
* Yorumlarınız da argo içeren kelimeler kullanmayınız
* Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız
* Konu dışında iletmek istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın
* Yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum