Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız? Aldatıldığını anlamak

Yorum Yaz
aldatan sevgiliyi aldattığıyla aldatmak

1- Farklı kokuyorsa
Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?Sevgiliniz birden yeni bir parfüm kullanmaya başladıysa korkmayın. Ancak giysilerinde ve vücudunda erkekse kadın kadınsa erkek kokusu varsa şüphelenmeye başlayabilirsiniz.
2- Sizinle fazla ilgilenmiyorsa
Bir zamanlar her yaptığınız ve her söylediğinizle ilgilenen sevgiliniz için bütün bunlar önemsiz olmaya başlamışsa iki seçenek var. Ya artık heyecanı bitti ve size verdiği önem azaldı ya da yepyeni biriyle tanıştı. Her iki durumda da ilişkiniz için alarm zilleri çalmaya başlamış demektir.
3- Yalanlarını yakalıyorsanız
Biliyorum sevgiliniz ya da eşiniz dünyanın en dürüst insanı değildi. Ama yine de öyle büyük yalanlar söylemezdi. Şimdi neredeyse her konuda yalanlar mı söylemeye başladı? Üstelik siz de acemice söylenmiş bu yalanları ortaya mı çıkarıyorsunuz? Öyleyse dikkat! İhanet olasılğı büyük.
4- Yaklaşmaktan çekiniyorsa
Eskisi gibi yakın değilse cinsellik konusunda eski günleri arıyorsanız sizinle zaman geçirmekten kaçınıyorsa daha az sarılıpdaha az öpüyorsa sevgilinizin başka biriyle ilgilenmeye başladığı konusunda şüphelenebilirsiniz.
5- Yepyeni bir görünüm
Farklı giysiler giymeye ve sürekli berbere güzellik salonlarına gitmeye başladıysa eyvah... Şimdi burada kritik soru şu: Bu değişim sizin için mi yapıldı? O zaman hemen bağdaştıralım. Hem bir önceki maddede olduğu gibi sizden uzaklaşıyorsa hem de görünümü değiştirmeye çaba harcıyorsa evet aldatılıyorsunuz.
6- Formuna dikkat etmeye başladıysa
Sürekli spor salonuna gidiyor daha sağlıklı yiyecekler yiyor ve kısa zamanda kilo vermeyi amaçlıyorsa bunu kendi sağlığı için yapıyor olabilir. Bu işin iyi tarafı... Ama gelin kötü tarafından bakalım. Spor salonundan çıktıktan sonra telefonu 2 saat kapalı kalıyorsa şüphelenin. Hem de çok şüphelenin...
7- İş saatleri uzuyorsa
Terfi etmediyse ya da çok önemli bir proje üzerinde çalışmıyorsa iş saatlerini uzatmasının arkasında bambaşka bir nedeni var demektir. Ya sizinle sorunu var ya da başka biriyle ilgileniyor olabilir.
8- Cep telefonunu saklıyorsa
İhaneti ortaya çıkaran en önemli unsur cep telefonudur. Erkek ya da kadın sevgilisinin yanında cep telefonunu saklıyorsakapıyorsa sesini kısıyorsa masaya ters koyuyorsa bu hiç normal bir durum değildir. Size onun cep telefonunu kontrol etmenizi söyleyemem. Ama biliyorum siz bir yolunu bulursunuz...
9- Ailesinden dostlarından uzaklaştırıyorsa
Bir zamanlar ailesiyle ve arkadaşlarıyla buluştuğunda sizi de mutlaka götürüyordu öyle değil mi? Son günlerde bu azaldı hatta kayboldu. Artık bu işi tek başına yapıyor size de “Sıkılırsın sen gelme” diyor değil mi? Aldatılıyorsunuz...
10- Saldırgan ve kıskanç olduysa
Durup dururken her söylediğinizi yanlış anlıyorsa ona sorduğunuz en ufak soru bile kavgaya dönüşüyorsa gereksiz kıskançlıklar yapıyorsa her olayda sizi haksız çıkarmaya çalışıyorsa aldatılıyor olma ihtimaliniz çok büyüktür...

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

* Yaptığınız yorumun tamamı büyük harf olmamasına özen gösteriniz
* Yorumlarınız da argo içeren kelimeler kullanmayınız
* Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız
* Konu dışında iletmek istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın
* Yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum