Refiye Yılmaz yardımlarınızı bekliyoır

2 Yorum


  Sadece 5tl vererek bir hayat kurtar


İnce bağırsağında bulunan tümör nedeniyle 6 ay ömrünün kaldığı söylenen Refiye Yılmaz’a Türk Kızılayı elini uzattı. Refiye Yılmaz için Twitter’da başlayan kampanya sonrasında 2868 numaralı SMS bağış hattını tahsis eden Türk Kızılayı, banka hesap numaraları, 168 Çağrı Merkezi ve resmi internet sitesi üzerinden de bağış kabul etmeye başladı.
Tekirdağ’da bir markette kasiyer olarak çalışan 23 yaşındaki Refiye Yılmaz’ın ince bağırsağında tümör tespit edildi. Kalın bağırsağının ise ameliyatla tamamı alınan Yılmaz, şu anda 22 santimlik bir metal pipetle yaşıyor ve acilen ince bağırsak nakli olması gerekiyor.
Yılmaz’ın tedavisi Türkiye’de yapılamayınca, ailenin yaptığı araştırmalarda hastalığın tedavisinin Amerika’nın Miami kentinde gerçekleşebileceği öğrenildi. Ancak emekli baba, 1 milyon dolara mal olan tedavi parasını bulamadı. Haber üzerine Twitter üzerinden Refiye Yılmaz’a yardım çağrısı yapıldı. Çağrıya kayıtsız kalmayan Türk Kızılayı, Refiye Yılmaz’ın tedavisi için gerekli 1 milyon USD’nin toplanabilmesi için harekete geçerek bir yardım kampanyası başlattı.
Kampanyaya Nasıl Destek Olabilirsiniz?
Refiye Yılmaz’ın tedavisinde kullanılacak 1 milyon USD’nin toplanabilmesi için yardım kampanyası başlatan Türk Kızılayı bağışlarınızı bekliyor.
2868 SMS Hattı: Cep telefonunuzun mesaj bölümüne girerek RY yazıp 2868’e 5 TL değerinde SMS gönderin.
Telefonla: 168 Kızılay Ücretsiz Çağrı Merkezi’ni arayarak dilediğiniz tutarda bağışta bulunabilirsiniz.
İnternetten: Türk Kızılayı’nın resmi internet sitesindeki (www.kizilay.org.tr) bağış sayfasından Refiye Yılmaz bağış seçeneğine girerek, yine açıklama kısmına “Refiye Yılmaz” yazarak, dilediğiniz tutarda bağış yapabilirsiniz.
Bankalardan: Türk Kızılayı bağış hesabı bulunan bankaların şubelerine giderek, hesap menüsündeki açıklama kısmına “Refiye Yılmaz” yazarak, dilediğiniz tutarda bağış yapabilirsiniz.
Yurtdışından: İnternet sayfamızda yayınlanan IBAN numaralarına veya Almanya’da bulunan Ziraat Bankası Türk Kızılayı hesabına, açıklama kısımna “Refiye Yılmaz” yazıp transfer yaparak, dilediğiniz tutarda bağış yapabilirsiniz. (Ziraat Bankası International AG / Kontrol No:1080000001 / BLZ:51220700 / IBAN:DE26512207001080000001 / SWIFT:TCZBDEFF)
İnternet Bankacılığı: Tüm Bankaların internet şubelerinde yer alan “Kızılay Bağış Menülerinde” genel bağış seçeneğine “Refiye Yılmaz” yazarak, dilediğiniz tutarda bağış yapabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Bende çok üzüldüm arkadaş için yazını izninle kendi blogumda da paylaşmak istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. tabi paylasabilirsin herkes paylasabilir ne kadar paylasim o kadar fazla kisinin haberi olur ve yardim miktari cogalir

    YanıtlaSil
Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

* Yaptığınız yorumun tamamı büyük harf olmamasına özen gösteriniz
* Yorumlarınız da argo içeren kelimeler kullanmayınız
* Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız
* Konu dışında iletmek istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın
* Yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum