Bilin İstedim !

10 Yorum


merhaba arkadaslar bloglari gezinirken beni cok uzen bir yoruma rasladim neymis efendim 'ezik insanlar '

bucurukveben   isimli blogun sahibi   herzamanki gibi yine basbakan erdoganla ilgili biseyler paylasmis olabilir paylasabilir  o da o sekilde kendini mutlu ediyordur belki :)

ama bi yorumu dikkatimi cekti ezik insanlar demesi  diger bi yorumcu ona abla demis sanirim yasi bizden buyuk  yasina gore davranmamis  sen diger partiyi destekleyebilirsin veya erdogani sevmeyebilirsin ama senin gorusunde olmayan kisilere ezik insanlar demek seni insan mi yapar ?

bu kadar mi kuculdunuz ? biz ezik insanlarsak siz cok mu yucesiniz ?

kendini birilerinden ustun gormek seni  insan haric hersey yapar bunu unutma


o yorum





10 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Ah, kesinlikle haklısın Ferhat. Ben de bu şekilde düşünüyorum.

      Sil
    2. bazen kontrolu kaybetmemek lazim senay

      Sil
  2. Ya ne de çok şey var aslında söylenecek ama susmak en karlı iş olsa gerek .. Rabbim bilir her şeyi de eğer ezilen bir şey var ise de bu bizlerin haklarımızın ezilmişliği aslında .. hangi partiyi savunursam savunayım işte o yüzden kendilerini en doğru düşünen kabul edip kardeşlerimi ezik yerine koyanlara hakkımı helal etmem ben ..

    YanıtlaSil
  3. Başbakan'a laf edenler utansın hocam!

    YanıtlaSil
  4. Bizim insanlarımızın sorunu da bu ya! Kendi görüşünde olmayanlara hama böceği muamelesi yapmak normal birşey sanki. Herkes istediğini düşünür destekler kimsenin onu küçük görmeye hakkı yok. Aslında böyle davranan insanlar karşısındakine kullandığı sıfattan daha da aşağı konumda olduğunu gösteriyor değil mi?

    YanıtlaSil
  5. @Esen Narmu

    ayni sekilde katiliyorum ya aslinda burda parti meselesi degil ama kendi gorusunde olmayanlara ezik demesi cok sinir bozucu

    @Berat Özkan :)

    @Myna kesinlikle haklisin

    YanıtlaSil
  6. Böyle insanların beyinlerinin ne kadar küçük olduğunu gösteriyor malesef.Bu içlerinedeki nefret inşallah kurt gibi kendilerini kemirir ve bitirir.

    YanıtlaSil
  7. Benim kızım 6 yaşında ona kötü bir şey söylediklerinde "kendi diyen kendi olur" diyor. Yüksek lisans derslerimde de bunun bilimsel bir açıklaması olduğunu öğrendim. Yani söylediğimiz her şey bizim hissettiklerimizle,kendimizle ilgili.Konuşurken ,yazarken çok dikkatli olmalıyız.

    YanıtlaSil
  8. Aman umursama öyle insanları ben kaç kez denk geldiğim zaman uyardım. Arkadaşlar birbirinize böyle davranmayın, sıfatlar kullanmayın diye. Bir partiyi desteklemek dinsizlik değildir bir partiyi desteklemek küçüklük değildir. Ne yaparsanız yapın bu insanların düşünce yapısını değiştiremiyorsunuz. Başımızdaki bütün siyasilerden tutun çoğu tanınmış kişiler bile bu ayırıcı sıfatları kullanıyor.

    YanıtlaSil
Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

* Yaptığınız yorumun tamamı büyük harf olmamasına özen gösteriniz
* Yorumlarınız da argo içeren kelimeler kullanmayınız
* Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız
* Konu dışında iletmek istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın
* Yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum