Ağaç maskesi altında provakatörlük !

36 Yorum





2  3 gun oncesinde ismi gezi parki yuruyusu protestosu olan insalarin toplanmasi  dun ve bugun amacindan cikmis  oraya agaclari yesilligi korumak icin giden insanlarin iclerine girmis provakatorlerin amaci ortada acik ve net !

agaci korumak icin giden insanlarin yapicagi sey degil bunlar orada  vatandasin  dukkaninin camina hukumet istifa tayip istifa yazip  parklarin cimlerine basip ortaligi atese vermek bunu hangi doga sevdalisi agac sevdalisi yapar ?

2  3 gun once bu yuruyucu fitsar bilen  iktidara karsi olan provakatorler dun ve bugun ortaligi iyice karistirdilar  milleti bolmeye calisiyorlar olay nereye gidiyor ic savasa mi !

pkk nin yillarca bolemedigi turkiyeyi  provakator chp zihniyeti mi bolecek fasizim topluluk mu bolucek!
bugun orada olan insanlarin cogunlugu bir fidan bile dikmeyen insanlardir

ben agaclari korumak icin yapilan yuruyuce karsi degilim her insanin hakkidir o yuruyus
ben agac maskesi altinda oraya agaclari korumak icin giden insanlari galeyana getiren topluluga karsiyim !

bu protestolari artik agac sevdalilari degil  chp zihniyetini tasiyan iktidar karsiti olan insanlar yapiyor.. chp sandik basinda yikamadigi iktidari agac maskesi altinda  insanlari galeyana getirip yikmaya calisiyor

kaldirimlarin taslarini sokerek agaclari yada dogayi koruyamasiniz anca onalra zarar verirsiniz bugunku hangi protestocularin elinde fidan gordunuz ? ellerine  taslar sopalar yada  esnafin dukkaninin camlarina evlerinin duvarina yazi yazmak icin boya kutulari goruyoruz ?

twitterde insanlari galeyana getiren  unluleride anlamiyorum
ornek vermek gerekirse okan bayulgen twitterine bu paylasimi yapmis




ne diyor kan grubunu koluna yaz  pardon ama bu millet nie kan grubunu kolluna yaziyor savasa mi gidiyor ? savas mi cikti ? yada siz  ic savas cikarmak icin provakatorluk mu yapiyorsunuz insanlari galeyana getirme cabalari mi bunlar!

agaclari korumak adina yuruyusu icin koluna kan grubunu yazmak nasil bir seydir bu ben anlam veremiyorum ?
tabi dusunceniz farkli ise oraya gidip agaclari korumak yerine farkli olaylar yaratmak ise polise saldirmak ise boyle bir mesaj vermesi cok normal cunku saldirirsan olaylar cikar olaylar cikarsa hastanelik insanalrda olur !
sen bu paylasimi twitterde yaparsan insanlari kiskirtmaktan baska birsey degildir

turkiyeyi pkk nin bolmesine gerek yok sen ve senin gibileri boluyor !

birkez daha diyorum hukumete karsi sandik basinda olunur  yada adam akilli protesto yaparak  kaldirim taslarini sokup cami cerceveyi indirip ortaligi atese vererek degil

bir taraftan agaclari korumak amaciniz diger taraftan doganin icine ediyorsunuz !

pkk ve yadaslari  ve turkiye karsiti diger ulkeler bu olaylara bakarak bi yerleriyle guluyor yapmayin zarari turkiye goruyor !

36 yorum:

  1. Ağzınıza sağlık bende bunu anlatmaya çalıştım ama çok çirkin tepkiler aldım ama ben kimseye gidip ağır konuşmadım.. sonuna kadar katılıyorum size..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende sert konusmuyorum sadece goruntuyu yasananlari degerlendirip fikrimi soyluyorum

      tesekkur ederim

      Sil
  2. muhtar ne derse doğrudur diye boşuna söylemiyorum, bi bildiğim var dostum! ahaha takipçi sayındaki azalışı yüzdeye vurdun mu (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)
      takipci sayisi azalisi cok onemli degil isteyen takipten cikabilir

      Sil
  3. Tüm anlattıklarını katılıyorum. İş ağaçtan çıktı. Sosyal medyaya girmiyorum bile daha. Millet uçmuş...

    YanıtlaSil
  4. Sorun sadece 2 ağaç değil!

    Sorun sadece gezi parkı, biber gazı, emek sineması, alkol yasağı, polis zorbalığı, Köprü ismi, kürtaj, roboski, tutuklu vekiller ve gazeteciler, insanların yaşamına, kutsal gördüğü değerlere saygısızlık değil.

    Sorun topyekün diktatörlüktür. "Siz kıçınızı da yırtsanız bizim istediğimiz olacak" denmesindedir, sorun. Şu an bizim de Kocaeli'den yaptığımız sivil itaatsizliktir. "Sen ne istersen yapamazsın" demektir. Pasif bir agresif direniştir. CHP zihniyeti ile ne ilgisi var bunun. Bugün sağ-sol yok direniş var sloganları ile inledi ortalık. Kan Grubunun yazılmasından doğal ne var. Bugün panzer bir insan öldürdü. Bile bile göre. İzmir Atatürk Lisesi'nden arkadaşım tek gözünü kaybetti. Orantılı güç kullanıldığı için olmadı bunlar.

    Faşizm'den bahsetmişsiniz ve bunu eylemcilerin yaptığından dem vurmuşsunuz. Silahsız insanlara portakal gazı atıyor polis. Bu gaz, Ormanları kurutmak için ABD'nin Vietnam'da kullandığı bir gaz ve kullanımı değil taşınması bile yasak. Sonuçları için google'a agent orange victim yapıp görsellere bakmanız yeterlidir. Bakın lütfen. Lütfen bakın. Biz meydanlardayız kaç gündür. Halk TV dışında hiçbir kanal canlı yayın yapmıyor. Bruce Wills'in dikkat çektiği bir olayı Bursa'da biri bilemeyebiliyor. Bir izleseydiniz keşke neler yaptı polis. Biz yaşadık. Sağlık bakanı hem devlete karşı gelecekler hem de ambulans isteyecekler diyor. O ambulanslar ile biber gazı taşındı. Sağlık bakanı sağlıksız olan bir ülkeyiz biz.

    Polisler ATM yıktılar 2 tane TOMA'larla. Polis zulmü yaşandı siz ne diyorsunuz. Kadın demeden öldüresiye döven gerizekalılardan bahsediyorum. İnsanlıktan çıkmışlar keşke mesleksiz de kalsa bu insanlar. CHP zihniyeti mi oldu suçlu gene. Hırsızın hiç mi suçu yok. Bugün bu meydandaki insanlar sadece CHP'ye mi oy veriyor zannediyorsunuz. Provokasyon için çabalayan yok mudur elbette vardır. Ancak sivil bir inisiyatifi siyasi toptancılık olarak göstermek algıda seçiciliktir ki daha da kibar söylenemezdi sanırım.

    Yarın sizin de karşı çıktığınız bir şeye "istediğiniz kadar karşı çıkın ben ne dersem o" derlerse ve siz hayır benim de sözüm var diyebilirsiniz. Sonuna kadar hakkınızdır. Sonra da çok bilmişin biri kalkıp provakasyon hep bu yaptığın der. Belki o zaman anlarsınız.

    Reyhanlı'yı chp yaptı, Roboski'yi chp yaptı, Bu olayları hep CHP yaptı. Bugün Portakal Gazı'nı chp attı. Bana bunları chp yazdırdı. 1 mayıs'ta 19 yaşındaki "militan" kızı gaz bombası ile de chp vurdu. Hep chp zihniyeti hep. Boşuna dememiş filozof "çoğunluğun tiranlığından korkarım" diye. Ben de provokatörüm ha, hem de nasıl :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 3 gun once niye hicbir insan hastanelik olmadi cunku o zaman amac agaclari korumakti artik hukumete karsi olan zihniyet ve chp zihniyet agac maskesi altinda hukumeti yikmaya calsiyor.. sandikta yapamadigini toplumu ulkeyi kaosa surukleyerek yapmaya calisiyor. Silahsiz eylemciler diyorsunda hangi eylemcilere gaz atiyor ? kaldirim taslarini sokup polise atan eyemcilere ortaligi atese veren eylemcilere atiyor bunlari fakat o eylemcilere eylemci demek de yanlis aslinda provakatorlerdir onlar halki galeyana getirmeye calisanlardir.

      ya hukumetten menun degilseniz yada farkli partininin iktidara gecmesini isterseniz bunu sandik basinda yapabilirsiniz kaldirim taslari turkiyenindir polis turkiyenindir bunlara saldirmak da neyin nesi? polise gercek eylemci saldirmaz provakator saldirir

      Sil
    2. Polis 20-30 kişilik grubu çıkarmak için orantısız güç kullandı. İnsanlar kitap okuyordu parkta. Polis devletiyiz aslında, hepsi bu. Hangi eylemcilere mi atıyor? İstiklal caddesinin halini görmediniz sanıyorum.

      http://webtv.radikal.com.tr/Turkiye/3643/istiklal-caddesinde-gaz-bombasi-kovanlari.aspx

      Protesto en doğal haktır beyefendi. Mitingler en doğal haktır. Hyde Park'ı bilir misiniz? Bu en doğal haktır. İnsanların bir konuyla ilgili ne düşündüğünü umursamaz isen, umursanmak ister insanlar.

      PKK meselesini yazmışsınız, BDP'ye demedik laf bırakmayıp, terör örgütü ile görüştüğünü söyleyerek görüşme ambargosu koyan Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Öcalan ile masaya oturmuştur. 1 başbakan 2 Erdoğan videosunu izlemenizi öneririm.

      Polis provokatöre saldırır demek için olayları izlemeniz gerekiyor ki sadece halk tv ve ulusal kanal canlı olarak veriyor. Bu da izlemediğiniz anlamına geliyor. Biz ne yaşadığımızı biliyoruz. Siz ise görüşleriniz bağlamında teori üretiyorsunuz.

      Sil
    3. protesto tabi dohgal aktir protestonun icinde kaldirim taslarini sokmek cami cerceveyi indirmek esnafin dukkanlarina zarar vermek budami haktir?

      olaylari izliyorum merak etme halkt tv den izliyorum 2 gun oncesinden bu olaylar yoktu dun ve bugun basladi bunuda siz iyi bilirsiniz iki gun oncesinden agaclari korumak vardi dunden kaos ortami yaratmak basladi

      Sil
    4. Daha önce de söyledim. Hırsızın hiç mi suçu yok! Orantısız güç kullanımı diyorum, halk provoke etmiştir diyorsunuz. Halkı kimse örgütlememiştir yalnız bunu unutuyorsunuz. Kaldırım taşları sökülmedi mi, söküldü. 1 mayıslarda da oluyor bu durum. Ancak söylediğiniz üzere "önce kaldırım taşları söküldü ondan sonra polis müdahale etti" şeklinde vuku bulmamıştır. Sonuç olarak durum tespiti yaparken genel durumu salt provokasyon olarak nitelemeniz bence yanlıştır. Görüşünüz bu ise zaten daha önce de belirttim saygı duyarım.

      Sil
  5. https://www.facebook.com/photo.php?v=10151575310768880&set=vb.641448879&type=2&theater

    http://webtv.radikal.com.tr/Turkiye/3653/yorumsuz.aspx

    https://twitter.com/erdostyuksel/status/340603404634181632/photo/1

    YanıtlaSil
  6. https://twitter.com/kelinilaciolsa/status/340924718817366016/photo/1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bundan hic kimse mutlu olmaz merak etme ama olay niye buraya kadar geldi? provakatorlerin ve orantisiz guc kullanan bazi polislerin eseridir bu! sen protestodan cikip ortaligi atese verirsen ic savasa surukluyorsan malesef olaylar buyuor ve gormek istemedigimiz sekilde kareler goruyoruz

      Sil
  7. Şahsen şöyle söyleyeyim, olayı provoke eden yok mudur, vardır. Ancak meydanlarda olan ve sabahlayan biri olarak söyleyebilirim ki sivil inisiyatife salt provokasyon bunlar demek aymazlıktır. Bizim yaptığımız sivil itaatsizlikten başka bir şey değildir. Şiddet yok direniş var da sloganımızdır. Devlet şu an halkına kimyasal silah kullanıyor diyorum, siz bana provokasyon diyorsunuz. Portakal Gazı kullanıyor devlet. Bir de şunu belirteyim polisi binlerce kişi ile ezer geçer istese halk. Sürekli olarak megafonlar ile sağduyu çağrısı yapıyoruz... Müthiş bir halk dayanışması var ve bu halk tek zihniyetten ibaret değil emin olun. Namaz kalan insanlara polis dokunmasın diye başında ateistlerin beklediği bir durumdan bahsetmek bile mümkündür. Zaten pekçok şeyi istediği gibi yapıyor akparti. Buna kimse engel olamıyor. Ama fikirlerin sunulması, karşı görüş belirtilmesine bile tahammülü yok beyefendinin. Siz bunu normal bulabilirsiniz, saygı duyarım. Siz de anormal bulanlara saygı duysanız keşke.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen kaldirim taslarini soktun mu? cami cerceveyi indirdin mi? polise tasla saldirdin mi?
      ben bunlari yapan kisilere karsiyim yoksayuruyus yapmak protesto yapmak her insanin dogal hakkidir

      bunlari yapan kisiler ordaki insanlarin icine giriyor bunlari yapanlar tek bir grup degil ki protestocularin icine karismis provakatorlerdir

      polis'de bu provakatorleri durdurmak icin bazen orantisiz guc kullaniyor ve magdur vatandasda nasibini aliyor olay bu

      tabi karsi gorusunu belirtebilirsin buna tahmmulum var bende gorusumu soyluyorum seninde buna tahmmulun olsun fakat turkiyeyi kaosa surukleyen insanalra cami cerceveyi indirenlere ortaligi atese verenlere provakatorlere tahmmulum yok


      Sil
    2. Ferhat Bey, provokasyonları içerisinde fazlasıyla eritmeye çalışan bi kitle söz konusu inanın. Durum çok vahim. Provokasyonla açıklamak daha önce de söylediğim üzere mümkün değil. Polis insanlıktan çıktı kibar söylemle. Esnafa, dükkana polis çok daha fazla zarar verdi desem inanmazsınız. İlk gün çadır kurup sabahladığımız yerde hiçbir şey yokken polisler bombalarla dalıp çadırları yaktılar. Sonra NTV göstericiler çadırları yaktı diye haber yaptı. Halk TV'yi izlediğinizi belirtiyorsunuz, burada polise atılan bir şeyler var evet. Polise bize attığı gaz bombalarını geri atıyoruz. Polise karşı durmayıp kaçmak mı lazım? Tiranlık yapanların karşısında durmak mertliktir benim bildiğim.

      Sil
    3. abi polisten kacmayin protestonuzu yapin ama sence bu kare protesto karesi mi kaos ortami mi ? sen karar ver https://twitter.com/FerhatBayramm/status/340958961341714432/photo/1

      ben bunalrdan sozediyorum bu tur goruntulerden

      Sil
    4. Sizin için de mücadele ediliyor aslında. Yarın çünkü sırf kendilerine doğru geldiği için sizin değerlerinizle oynayıp, haklarınızı dilediklerince kısıtlayabilirler. Rıza Kocaoğlu'nun söylediği bir şey vardı, "zaten yapacaksınız biliyoruz. En azından konuşmamıza, karşı görüş bildirmemize izin verin" diye. O kadar doğru ki. Polisin müdahalesine ve bombalarına karşı barikat şart... Yapacak bir şey yok! Şimdi dinlenme zamanı, yarına iş çok!

      Sil
  8. Ferhat Bey kuru bir polemik değil amacım, sizin de öyle değil biliyorum, farkındayım. İnsanlık güzel şey diyelim, insanca yaşayabilmek de güzel olsa gerek;

    https://twitter.com/cizenbayan/status/340952688424538112/photo/1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insanlik guzel evet bu fotografta davranisi yapan insan fakat kaldirim taslarini soken ortaligi atese verenler insan degil.

      Sil
    2. https://pbs.twimg.com/media/BLtLnECCMAAGn-u.jpg


      bu olamamli iste protesto bu degil bu kaostur ! ic savasin temelleridir

      Sil
    3. Güzel yerden örnek verdiniz. Ben İzmirliyim. Atatürk Lisesi mezunuyum ve okulum insanlara kapılarını açtı ve polis o açılan kapılardan içeri daldı. İçeriyi gaz ile doldurdular. Arbedeyi bir yaşasanız, neler olduğunu bir bilseniz. Bir arkadaşımızın gözü kör oldu atılan mermi yüzünden. Taksim'de yaşadıklarımızı Kocaeli'de yaşamadık. Polis yoktu çünkü halka müdahalede bulunan. Yer farklı, davranış farklı... İStanbul Polisi Kocaeli'deki biber gazlarını almamış olsaydı durum emin olun farklı olurdu.

      Sil
  9. "Kimsenin GAZINA GELMEYİN, KAMU MALLARINA zarar vermeyin SADECE Yürüyün"

    Düsturumuz, şiarımız, söylemimiz budur. Bundan farklı davranana da tahammülümüz yoktur.

    Ama şunu unutmayın, önce kitap okuyup şarkılar söyleyerek halay çeken insanların üzerine biber gazı sıktılar. sonra bu insanlar parktan attılar, sonra bu insanları provokatör diye yaftalayıp orantısız güce devam ettiler. Durum budur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. provakatorluk o gun baslamadi ki dun ve bugun basladi polisin o gunki orantisiz gucunu ben desteklemiyorum ama bugunku provakatorlere yaptigi savunma cok dogru ama icte o provakatorler belli yerlerde olmuyor sizin icinize karisiyor zarari sizde goruyorsunuz

      gaza geliyorlar iste boyle verdigim ornek gibi cok ornekler var camlar kirilmis kaldirim taslari sokulmus ortalik atese verilmis..
      bunlar malesef var ve son 2 gundur oluyor

      Sil
  10. Yahu polis pusu kurdu bugün bize. Pusu diyorum. Kumpas. Biz polislere söylediğiniz üzere taş atmadık. Ben elime onların bize attığı bombalar dışında bir şey almadım. Salt Provokasyondan bahsetmek, direnişi görmezden gelmektir. Provokatörlük var evet, haklısınız. Buna çabalaynlar ya da olayı siyasi şova dönüştürmek isteyenler var. Ama kendiniz de söylediniz, provokatörlük o gün başlamadı ama orantısız güç o gün başladı.

    Yahu saat sabahın 5'i. Ağaçlar için nöbet tutan 20-30 kişi. Polis biber gazlarıyla dalıp grubu dağıtıyor ne bu öfke. Yandaş medya yayını devlet yanlısı olarak verdi, esaret özgürlüktür dercesine. Cehalet mutluluktur ki koyunlar çok mutlu yaratıklardır. Polise orantısız zeka kullanıp onları kendi bombalarına maruz bıraktığımız için provokatör sayılıyoruz belki de yandaş medya sağ olsun!!!

    https://twitter.com/mavikazaak/status/340906470558273536/photo/1

    Camlar kırılmış diyorsunuz, o camlara polisin biber gazları isabet etti hep. Sürekli olarak esnafın hatta polisin bir suçu yok, şiddet yok çağısı yapıldı yapılıyor hala. Polisi yıkıp geçebileceğimiz yerlerde bile sebat ediyoruz. Daha 2 ay önce ameliyat oldum bacağımdan, koşmam yasak 4. aydan önce. Koşuyoruz mecbur. Polisiye dayak atanlara karşı ölesiye savunuyoruz doğrularımızı. Belki rasyonel değil bu yaptığımız ama gelecekten ödünç almalarını geciktiriyoruz.

    https://twitter.com/ikiekmek_bisut/status/340927204298985472/photo/1

    YanıtlaSil
  11. 2-3 gün önce ortalık sakindi evet. Sabaha karşı 5 gibi bir saatte, parkta oturan insan sayısı azalmışken polisin müdahale etmesi başlattı olayları. Hak mıdır bu davranış?

    YanıtlaSil
  12. mesela ağaç meselesi değil ki, mesele bardağın taştığı nokta.Sayın başbakanımız hayla ısrarla orta yolu bulmaya çalışmıyor olacak diye diretiyor bir ülkenin başbakanı olarak orta yolu bulması lazım.Oradaki insanlara mahlukat gibi davranılıyor eminim ki daha ılımlı davranılsaydı olaylar bu noktaya gelmezdi.Dilerim ki Başbakanımız bu konuyu bir orta yol bularak halleder.

    YanıtlaSil
  13. Erdost Yüksel kardeşim ne de güzel anlatmışsın her şeyi görmeyen yaşamayan bilemez bu durumu uzaktan bakar böyle provakatör derler geçerler işte.
    Ferhat Bayram ısrarla aynı şeyi söylüyor;
    Sen kaldırım taşlarını söktün mü? Camı çerçeveyi indirdin mi? Polise taşla saldırdın mı?
    He kardeşim hee bunları yapan kimseler oldu ama anlamak mı istemiyorsun yoksa KÖR müsün ALLAH aşkına sen söyle?
    Bak Erdost bunun cevabını yazmış zaten daha neyin davasındasın?
    İlk gün çadır kurup sabahladığımız yerde hiçbir şey yokken polisler bombalarla dalıp çadırları yaktılar. Sonra NTV göstericiler çadırları yaktı diye haber yaptı.
    Öyle uzaktan bilip bilemeden konuşmakla gelip görmeden sallamakla olmaz bu işler. Al dün Miraç Kandiliydi ve herkes Taksimdeydi neden kimse bir şey yapmadı neden tek bir olay yaşanmadı? Sence de böylesine mübarek bir gün teröristler için bulunmaz hint kumaşı değil miydi? Provakatörler de bugünü aynı şekilde en şiddetli haliyle kullanamazlar mıydı? Hani nerede o bahsettiğin provakotörler? Aslında her şey o kadar ortada ki sözün bittiği yerdeyiz.
    Mesele 2, 3 ağaç değil anlıyor musun? Artık insanlar patladı. İnsanlar gerildi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın devri geçti gitti..
    Seni de uzaktan takip eder blogunu yazılarını okurdum ama bundan böyle takip ettiğim blogları da Gezi Parkı olaylarında takındıkları tavır ile değerlendireceğim.
    Saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadas ben boyle dusunuyorum olaylari boyle degerlendiriyorum sen kendince haklisin ben kendimce hakliyim

      blogumuda istemesen takip etme zorla kimseye gel blogumuda takip et demem

      Sil
  14. sanan kolay gelsin.. ben yoruldum artık laf anlatmaktan..

    YanıtlaSil
  15. inanin arkadaslar DAMARLARINDA OSMANLI TÜRK OGLU TÜRK KANI TASIYAN INSANLAR BUNU YAPMAZ. TÜRKLER BU KADAR NAMUSSUZ ALCAK DEGiL. Cok güzel bir yazi olmus ama anlamazlar, Allaha havale edelim.Allah onlarin belasini er yada gec verecek.

    YanıtlaSil
  16. Ne cezası, ne belası, neler diyorsunuz siz... "DAMARLARINDA OSMANLI TÜRK OGLU TÜRK KANI TASIYAN INSANLAR BUNU YAPMAZ. TÜRKLER BU KADAR NAMUSSUZ ALCAK DEGiL" demek de nedir! Nasıl bu kadar indirgeyici olunabilir. Beynimde bir ur var ve kanımdan diye onu sevecek miyim? Mesele damarda taşınan kan, soy sop meselesi değildir ki!Bir üstteki "mesaja ben böyle, sen de öyle düşünüyorsun" dedikten sonra bi sonraki mesajda "cezalarını versin..." tarzına kaymak da nedir! Bunun bir sonraki aşaması da direnişe katılanları fişlemeye başlamak ki bu çoktan başladı...

    Yani "Türk olmak" ya da "Osmanlı Devleti'nin ardılı olarak kurulan bir devlette yaşamak" aşağılandığını düşündüğün bir konuda bile biat kültürü ile davranmayı mı getirmeli! Mevcut durumda isteyen direnişi haklı görebilir, katılabilir, haklı görmesine rağmen katılmayabilir, haklı görmeyebilir, eleştirebilir ancak tabanı eğreti bu tarz yaklaşımlar kimseye yakışmıyor. Bu musunuz siz? "Osmanlı torunuyum ben, Türküm bunların allah belasını versin!" Bu mudur? Ben hiçbir zaman doğru bildiğimi söylemekten çekinmedim ancak doğru bildiğimi başkasına kabul ettirmek için de çabalamadım. Benim gibi düşünmeyene yaşamayana saygı duydum, sövmedim. Yazan insanların böyle bir şey yapmalarını da anlayamıyorum... İç acılarımın toplamı da sayenizde gitgide artıyor.

    Neyse ya, siz demeden ben diyeyim;

    Allah da benim belamı/cezamı versin...

    YanıtlaSil
Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

* Yaptığınız yorumun tamamı büyük harf olmamasına özen gösteriniz
* Yorumlarınız da argo içeren kelimeler kullanmayınız
* Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız
* Konu dışında iletmek istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın
* Yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum