Messenger'ı Skype'ye Güncellemek

6 Yorum
selam  blogcular :)
msn messenger oturumu tarih oluyor.. artik skype uzerinden giris yapilacaktir..
siz bir msn messenger kullanicisi iseniz bu islemi yapmalisiniz..cunku 8 nisan 2013 tarihinden itibaren msn messengere giris yapamayacaksiniz.

Mailime gelen mesaj aynen bu sekilde

space
Messenger'ı Skype'a güncellemenin zamanı geldi!
space
space
space
Merhaba,

8 Nisan 2013 tarihinden itibaren mevcut Messenger hizmetini dünya genelinde kullanımdan kaldıracağız ve Messenger ile Skype'ın mükemmel özelliklerini bir araya getireceğiz. Messenger'ın kullanımdan kaldırılması birkaç haftalık bir sürece yayılacak. 8 Nisan, Skype'a güncellemenizin gerekebileceği ilk gündür. 

Messenger kişilerinizle sohbet etmeye devam edebilmek için Skype'a güncelleyin ve bir Microsoft hesabı (Messenger'da oturum açmak için kullandığınız ID ile aynı şeydir) kullanarak oturum açtığınızda tüm kişileriniz Skype'ta olsun. Önceden olduğu gibi anlık ileti gönderebilecek ve görüntülü sohbet edebileceksiniz. Ayrıca cep telefonunuzda ve tabletinizde Skype ile iletişim halinde kalmanın yeni yollarını keşfedeceksiniz.

Şimdi Güncelleyin
space
Saygılarımızla,
Messenger ve Skype Ekipleri
space
Skype ile yeni mi tanışıyorsunuz?
  1. Skype'ın en son sürümünü edinin.
  2. Microsoft hesabınız ile Skype'ta oturum açın.
  3. Messenger kişilerinize Skype'tan erişilebilecek.
space
Zaten Skype'ınız var mı?

  1. Skype'ın en son sürümüne güncelleyin.
  2. Microsoft hesabınızla oturum açın.
  3. Var olan Skype hesabınızı Microsoft hesabınızla birleştirin.
  4. Hem Messenger hem de Skype kişilerinize Skype'tan erişilebilecek.
space
Bu her yerde mi gerçekleşecek?
Messenger'ı Çin anakarası hariç dünya genelinde kullanımdan kaldırıyoruz.
space
Skype'ta hangi özelliklere sahip olabilirsiniz?
  • Anlık ileti gönderin, dosya ve kişi paylaşın, komik ifadeler gönderin, neredeyse her yerden sohbet geçmişinize erişin ve kişilerinize çevrimdışı olduklarında bile ileti gönderin
  • Daha fazla cihazdan anlık ileti, görüntülü ve sesli arama: PC, Mac, Windows Phone, iPhone, iPad, Android mobile, Kindle Fire ve diğer cihazlar
  • Facebook arkadaşlarınızla anlık ileti ve görüntülü arama
  • Aynı anda en fazla on arkadaşla grup olarak görüntülü arama*
  • Ayrıca bunlar yalnızca başlangıç, Skype'ta keşfedilecek daha çok şey var
space
Peki, bugünden itibaren kullanımdan kaldırma tarihine kadar ne olacak?
Messenger bugün de bildiğiniz şekilde çalışmaya devam edecek. Windows ve Mac masaüstü bilgisayarlarınızda Messenger oturumunu açarsanız** yükseltmeye yönelik görsel bildirim göreceksiniz. Bildirimi tıkladığınızda, yükseltme isteği içeren yükleyici penceresi açılır. Bu pencere sizi Skype'ı yüklemek ve Messenger'ı otomatik olarak kaldırmak için yükleyici akışımıza yönlendirir.
space
Peki, kullanımdan kaldırma tarihinden sonra ne olacak?
Messenger'ı Windows ve Mac masaüstü bilgisayarlarda** kullanan kullanıcılar oturum açamayacak ve yalnızca Skype'a yükseltebilecek. Oturum açmaya çalışırsanız bir bildirim görüntülenir. Devam ederseniz Skype'ı yüklemek ve aynı zamanda Messenger'ı otomatik olarak kaldırmak için yükleyici akışımıza yönlendirilirsiniz.
space
Skype'a cep telefonumda da güncelleyebilir miyim?
Evet! Skype; iPhone, Android ve Windows Phone 8'de de kullanılabilir. İleri bir tarihe kadar mobil cihazınızdan Messenger'a erişebilecek olsanız da cep telefonunuza en son Skype uygulamasını indirmenizi ve Messenger'ı kaldırmanızı öneriyoruz. Önümüzdeki birkaç hafta içinde Microsoft hesabınızla iPhone, Android ve Windows Phone 8 mobil uygulamaları üzerinden Skype'ta oturum açabileceksiniz.
space
Sorularımı ve geri bildirimlerimi nereye yöneltebilirim?
Skype'a güncelleme hakkında daha fazla yardım için, lütfen Skype Destek sitesini ziyaret edin. Messenger ile vedalaşmanın zor olabileceğini biliyoruz ancak deneyiminizi iyileştirdiğimize inanıyoruz. Görüşlerinizi duymayı çok isteriz. Skype Yardım menüsündeki"Geri Bildirimde Bulun" bağlantısını seçerek bize neleri beğenip beğenmediğinizi söyleyin.
space
* Grup olarak görüntülü sohbet için Skype Premium aboneliği gerekir. En iyi kalite için en fazla beş kişiyle görüşme yapılmasını tavsiye ediyoruz.
**Messenger'ın yeni sürümleri isteğe bağlı olarak yükseltme bildirimlerini de alabilecek. Eski sürümler bildirim almaz ve Skype'ın elle indirilmesi
 gerekir.
space

ben yukledim..  skype adresiniz bile yoksa   isminiz@hotmail.com isminiz@hotmail.com.tr  isminiz@live.com isminiz@msn.com  isminiz@outlook.com  gibi mail uzantilariyla skype mesengere rahatlikla giris yapabileceksiniz..

eger daha onceden bir skype  adresiniz var ise eger  usteki soyledigim uzantilarla skype adresinizi birlestirebilirsiniz  bu demek oluyor ki hem msn listenizdeki  kisiler hemde skype listenizdeki kisiler bir arada gorulecek..

bittmedi..
 ayrica facebook adresinizide skypeyle birlestirebilirsiniz   yani  bu demek oluyo ki dilerseniz hem skype listenizde  hem msn listenizde hemde facebook listenizdeki kisileri bir arada gorup onlarla rahatlikla skype uzerinden sohbet edebilirsiniz.

6 yorum:

  1. Gunaydn dune kadar yukleyenler yasadıkları sorun ve rahatsızlıklar nedenıyle yenıden msn ı kurduklarını soyluyorlardı
    bugun ılk kez sızden sorunsuz hatasız
    bır kurulum gerceklestırdıgınızı
    ogrenıyorum

    ben nısana kadar bekleyenlerden olacagım
    umarım gecıs sıkıntısız olur
    bılgıler ıcın cok teşekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ben hiçbir sıkıntı yaşamadım ve senin o arkadaşların bişeyleri yanlış yapmışlardır büyük ihtimal çünkü skype ve msndan sözediyoz hatalı sürümler çıkarmaları söz konusu olmaz çünkü ne gibi denetlemeden geçiyor bunlar

      Sil
  2. Yaptım ama pişman oldum 15 Mart'a kadar direneceğiz :)

    YanıtlaSil
  3. Faydalı yayınlar blogeri Ferhat kardeşim. Günaydın..Güzel bir bilgi..

    YanıtlaSil
  4. Ben de daha geçiş yapmadım
    bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
Yorum yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

* Yaptığınız yorumun tamamı büyük harf olmamasına özen gösteriniz
* Yorumlarınız da argo içeren kelimeler kullanmayınız
* Reklam amaçlı yorumlarda bulunmayınız
* Konu dışında iletmek istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın
* Yorumlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum